Wil je meer van mij horen? Dat kan! Om mij te boeken voor optredens en voordrachten kun je mij benaderen via de mail. Ik bel, mail of app je dan zo snel mogelijk terug!

Workshops

Schrijven is verbinden. Binnen mijn schrijfcursussen daag ik deelnemers uit op zoek te gaan naar onderwerpen – klein of groot – die hen aan het hart gaan. Door het schrijven én delen van poëzie en korte verhalen komen cursisten in verbinding met zichzelf, de ander en de wereld. Op speelse wijze, via een breed scala aan schrijfoefeningen schaven en sleutelen zij aan hun authentieke schrijfstijl.

 

Iedereen kan leren schrijven, en nee, je hoeft jezelf niet creatief te vinden om eraan te beginnen. Workshops en cursussen voor (jong)volwassenen zijn te boeken voor groepen van 6 – 9 personen, op locatie, of tegen meerprijs in mijn atelier in Tilburg. Voor meer informatie en prijzen, stuur me een mailtje.

Verdient een vriend, collega of familielid het om eens flink in het zonnetje gezet te worden? Wil je je dankbaarheid naar iemand uitspreken of iemand eervol herdenken? Voor portretgedichten op maat kun je mij benaderen. Jij levert de verhalen, ik zet die om in passende poëzie. Denk aan bijzondere jubileums, geboortekaartjes en rouwkaarten.